Darko celu kuću napravi za 3 dana – Ne treba ni temelj ni dozvola: „Ukrao zanat“ u Švedskoj pa u Srbiji napravio biznis

Mobilne montažne kućice odavno su hit u Švedskoj a zahvaljujući Darku iz Ivanjice sve su traženije i na našim prostorima. Za njih vam ne treba građevinska dozvola, niti temelj. Relativno brzo se izrađuju a montaža traje od jednog do tri dana.

Otkad ugovori posao pa dok ne preda ključeve vlasniku prođe najviše mesec dana. Šuma, livada, plac, ravno, neravno, nebitno je kao ni nagib! Darkova kuća može da se postavi bilo gde, te vam je dovoljno da imate parče svoje zemlje da bi sebi obezbedili mesto za rad ili odmor.

Darko je ovaj model „ukrao“ u Švedskoj gde je radio nekoliko godina, a kako ga je situacija vratila u domovinu odlučio je da ovde nastavi i razvije posao, koji zbog svih pogodnosti mobilnih montažnih kuća, lepo napreduje.

Sa prvim mobilnim kućicama, postavljenim u dvorištu, Darko je razvio i ideju o seoskom turizmu. Na to ga je podstaklo autentično prirodno okruženje i tek napravljene kuće za odmor koje su ubrzo kategorizovane sa četiri zvezdice, piše ivanjička Infoliga.

Uz kvalitetne i vrlo lepo izrađene mobilne montažne kuće za širok spektar upotrebe, Darko pravi i autentične komade nameštaja koji odišu posebnom toplinom. Njegova kuća nije lepa samo spolja već i unutra – funkcionalna i prostrana, sa vodom, strujom i kuhinjom.

Izvor: mondo.rs