Rokvići spremni za Uskrs: Slavica napravila čaroliju od dekoracije – Ipak, jedan detalj u dnevnoj sobi tera suze na oči (FOTO)

Otkako je ostala udovica, sinovi Nikola i Marko najveća su podrška Slavici Rokvić, a veliku radost pričinjavaju joj unuci, posebno dve devojčice koje su na svet došle početkom godine i posle dužeg vremena vratile osmehe na lica svih članova poznate porodice.

Ipak, tokom praznika suprug joj posebno nedostaje, te je to jedino pokvarilo sliku idiličnih pretprazničnih dana. Budući da Rokvići drže do tradicije i svaki praznik obeležavaju onako kako dolikuje, uskršnja dekoracija Slavice Rokvić nije izostala ni ovog puta.

Ona je na Instagramu otkrila kako u porodičnom domu teku pripreme za najradosniji hrišćanski praznik za koji se vezuju jaja, motivi zeka, cveća i zelenila, pa je u tom maniru i prelepa uskršnja dekoracija Slavice Rokvić koja se svojski potrudila da prazničnu atmosferu učini još lepšom.

Prazničnoj dekoraciji zasigurno će se najviše obradovti mališani, spremni da u toplini porodičnog doma uživaju u svim radostima Uskrsa, a budući da je Slavica još jednom pokazala da joj i pored velikog bola u duši ništa ne pada teško, ispod njene objave nizali su se pohvalni komentari. A kako izgleda kuća Rokvića pred praznike, pogledajte na snimku OVDE.

Izvor: story.rs