Dara Bubamara sinu od 13 godina dala da vozi kvad: On juri, ona snima i smeje se na sav glas (FOTO)

Folk pevačica Dara Bubamara, poznata je po tome da voli luksuzne automobile i brzu vožnju, ali i po kršenju propisa. Sada je nepromišljenim postupkom izazvala brojne komentare kada je na Instagramu objavila par snimaka kako je njen sin Kosta (13) vozi na kvadu.

Naime, Dara je sela iza Koste dok je on vozio poprilično brzo, dok se ona u pozadini čuje kako viče „Uuu“, a potom se i smeje.

Ona se snimala, a kako se dečak nekoliko puta okrenuo ka njoj, mnogi su prokomentarisali ovaj snimak.

Inače, Dara je sina Kostu dobila sa svojim bivšim suprugom Milanom, sa kojim danas gaji prijateljski odnos. Oni su povezani pre svega zbog sina, na kojeg su oboje preponosni, a potom i kao drugovi.

„Kosta je moj najveći uspeh u životu. Već dve godine ide u englesku školu u Beogradu, govori engleski, francuski i španski. Volim što ima srpski i francuski pasoš. Jako sam dobro organizovana što se tiče sina. Bili smo u Turskoj na moru, pa je sa tatom išao u Crnu Goru, a sreli smo se u Banjaluci, odakle je išao u Bosansko Grahovo da vozi kvadove. Tamo su mu živeli baka i deka po ocu. Moj Milan ima veliku familiju, tako da je Kosta sada sa njima, uživa“, rekla je pevačica jednom prilikom.

Izvor: kurir.rs