Poznata banka u Srbiji upozorava klijente: Kruži velika prevara, ne nasedajte na njihove ponude

Banca Intesa danas je saopštila da je aktuelna lažna nagradna igra i stranica koja se predstavlja u ime pomenute banke. Prevaratni nude da se popuni kratka anketa pod nazivom „Banking made easy“ i obećavaju da će nakon izvršenog posla klijentu biti dodeljeno 4.500 dinara. Iz banke upozoravaju da je u pitanju prevara, te apeluju na klijente da ne nasedaju.

„Nekoliko naših klijenata nas je obavestilo da je ponovo aktivan link koji vodi na internet stranicu na kojoj su dobili poziv da, radi osvajanja novčane nagrade, popune anketu koju navodno spovodi Banca Intesa. Anketa je do sada imala naslov „Banking made easy“ i poruku „Cenimo vaše povratne informacije i učinićemo sve što možemo da nastavimo da vam pružamo uslugu kakvu zaslužujete. Poklon od nas vama 4.500 dinara.Popunite kratku anketu da biste dobili nagradu“, stoji u saopštenju banke.

U cilju zaštite vaših podataka, molimo vas da ukoliko link stigne do vas, nagradnu anketu ne popunjavate, a stranicu odmah zatvorite. Važno je da imate u vidu i da iznosi u okviru poruka mogu biti promenjeni. Preuzeli smo sve aktivnosti u cilju uklanjanja sajta na kom je anketa dostupna, a napominjemo da banka sva obaveštenja klijentima šalje isključivo preko zvaničnih kanala komunikacije“, napisala je banka na zvaničnom Instagram profilu.

Izvor: mondo.rs