Dajana Paunović oglasila se iz porodilišta: Saopštila najlepše vesti, svi joj čestitaju (FOTO)

Početkom prošle godine voditeljka Dajana Paunović povukla se sa malih ekrana i ostavila gledaoce da se pitaju da li će je opet gledati u nekom Tv formatu ili je njena odluka konačna.

Dajana Paunović osnovala je istoimenu Fondaciju čiji je cilj da ženama pruži podršku u svim sferama i na svim nivoima, a budući da je nedavno osnovana, zadivljujući su uspesi koje ova organizacija ređa te se o njenim humanim delima sve češće govori i piše.

Bivša voditeljka i supruga Žike Jakšića danas se najdivnijim povodom oglasila iz jednog porodilišta i obradovala mnoge mame i njihove porodice:

„Velika je čast danas biti u najtežim trenucima sa našim narodom u Kosovskoj Mitrovici, a posebno na mestu gde se rađa novi život i gde velikim brojem porođaja sada sa sigurnošću možemo da kažemo da Srbi sa Kosmeta imaju budućnost“, napisala je Dajana čija je Fondacija uz podršku humanih ljudi obezbedila poklone i pakete za novorođene bebe i njihove mame.

Objava Dajane Paunović još jedan je dokaz koliko poštovanje nekadašnja voditeljka zaslužuje, a da odluka o osnivanju pomenute Fondacije nije došla preko noći, ona je jednom prilikom istakla:

„Kao moderator međunarodne konferencije „Žene lideri i rodna ravnopravnost“ detektovala sam brojne probleme koji postoje u društvu, a ubrzo sam sebi postavila i pitanje zašto se ne bih uključila u njihovo rešavanje? Jedan od puteva da to učinim bilo je osnivanje Fondacije koja će ženama davati podstrek u svim sferama i na svim nivoima. Iako ovaj angažman iziskuje mnogo energije, ponosna sam što radimo na terenu, gde iz dana u dan otkrivam šta bi još moglo da se učini“, rekla je Dajana tom prilikom.

Izvor: story.rs