Cela Srbija se smejala blamu voditeljke: Sve vreme je govorila Veliki petak, a onda se duhovitom opaskom umešao Deki Pantelić (VIDEO)

Lapsusi u programu uživo često se dešavaju TV licima, pa se tako i voditeljki „Prve televizije“ u uživo uključenju omaklo da je juče bio Veliki petak, a ne Crni petak.

„Nakit, satovi, parfemi. Možete upisati i auto-školu za manje novca dok traje Veliki petak. Veliki petak se uvek produži i na vikend, pa ako ste nešto planirali da kupite sada je pravo vreme“, pričala je Katarina, ne obrativši pažnju da uporno pravi grešku.

Onda se „umešao“ omiljeni voditelj emisije „150 minuta“ Dejan Pantelić, istakavši da bi samo da razjasni da li je danas Veliki petak ili Crni petak. On je na duhovit i simpatičan način, kako to samo on ume, „izvukao“ koleginicu iz škakljive situacije, rekavši:

„Veliki petak je šestog januara, tada ću raditi, je l’ tako?“, upitao je Dejan Pantelić kroz osmeh, što možete videti OVDE.

Novinarka je tek tada shvatila kakav je lapsus napravila i počela da se smeje, a Dejan se našalio kako se to desilo jer je želela što pre da se baci na kupovinu sa popustima.

Izvor: espreso.co.rs