Sad se zna ko je tajanstvena žena koja živi sa Novakom i Jelenom: Izgleda kao top model, a deca je obožavaju

Dadilja Stefana i Tare Đoković birana je vrlo pažljivo od strane Novaka i Jelene Đoković. Teniser i njegova supruga nisu mogli tek tako i bilo kome da prepuste čuvanje dece, stoga su svojevremeno vrlo detaljno proveravali sve oko žena i devojaka koje su se prijavile za vrlo lepo plaćeno radno mesto. Preporuke drugih poslodavaca bile vrlo važne, isto tako poznavanje jezika, ali i prethodni pedagoški rad.

Porodica Đoković ne veruje u onu narodnu „batina je iz raja izašla“, takođe u njihovom domu glas se ne podiže, a kao glavnu stavku odnosa u porodici vide razgovor. Dok nisu pronašli osobu koja odgovara svim pomenutim karakteristikama Jelena i Novak nisu se smirili, a dadilja Stefana i Tare Đoković, koju mališani izuzetno vole i slušaju čak i više od mame i tate, postala im je vremenom kao član porodice.

Na devojku brilijantne biografije Novak i Jelena u potpunosti mogu da se oslone. Ona putuje sa njima, za nju ima mesta i u loži kada deca idu na meč, i spremna je na česta putovanja i menjanja lokacija.

Dugo dadilja Stefana i Tare Đoković nije bila zanimljiva fotoreporterima, a kada se to ipak promenilo svima je za oko zapala njena neverovatna lepota, harizma i vedar duh. Devojka, čije ime još nije poznato, konstantno je nasmejana a pored mališana i Jelena rado provodi vreme sa njom.

Izvor: story.rs