Bivša supruga isprozivala Darka Lazića za alimentaciju kada je čula da očekuje treće dete: Ana je bila kratka i jasna

Pevač Darko Lazić nedavno je iznenadio javnost vešću da će uskoro postati otac po treći put. On iz braka sa pevačicom Anom Sević ima ćerku Lorenu, a iz vanbračne zajednice sa Marinom Gajić dobio je sina Alekseja. Oboje dece žive sa majkama a u oba slučaja sporna je bila alimentacija.

Darkova prva supruga Ana Sević pojavila se na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom otkrila nepoznate detalje iz svog privatnog života, a iskoristila je priliku i da prokomentariše ponašanje bivšeg folkera, za koje nema puno reči hvale.

Naime, Ana je istakla da bi svojoj mezimici Loreni dopustila da ode na venčanje kod svog oca ako bude odlučio da se oženi ponovo. Popularna pevačica i voditeljka otkrila je da svojoj ćerki ne brani odlazak kod oca pogotovu na venčanje ali se dotakla i alimentacije.

„Ne bih nikad branila svojoj ćerki Loreni da ode na venčanje kod svog oca, a što se tiče alimentacije, nismo ništa mi rešili, već je sud doneo odluku, pa sad on mora da plaća uredno hteo to ili ne“, rekla je bivša supruga Darka Lazića.

Izvor: svet-scandal.rs