Bajagina ćerka prvi put u javnosti: Anđela je izrasla u pravu lepoticu – Svi kažu da je preslikana majka (FOTO)

Momčilo Bajagić Bajaga tokom višedecenijske karijere gotovo nikada svoju porodicu nije eksponirao u javnosti, a privatnost je strogo čuvao iza zatvorenih vrata. Vest da se posle više od tri decenije dugog braka razvodi od supruge Emilije, glasno je odjeknula u medijima pa su neminovno u centar pažnje dopeli i sin, kao i ćerka Momčila Bajagića Bajage.

Iako se sa suprugom kao i sa decom retko pojavljivao u javnosti, uvek je isticao kako su oni njegova najveća podrška i oslonac, a sin i ćerka Momčila Bajagića Bajage ujedno i njegovi največi kritičari.

„Marko i Anđela su najveći kritičari mog rada, ali uvek su pozitivni. Oboje vole da slušaju moju muziku, mada primećujem da su krajnje subjektivni kad procenjuju moje pesme. Njihovo mišljenje uvažavam, ali mislim da im se uglavnom dopada ono što radim. Tako kažu“, ispričao je jednom prilikom muzičar i priznao da njegovi naslednici često idu na tatine svirke.

Jedna od retkih fotografija na kojoj možemo videti kako izgleda ćerka Momčila Bajagića Bajage osvanula je na društvenoj platformi Instagram, a brojni fanovi muzičara sa oduševljenjem su komentarisali njegovu naslednicu koja je izrasla u preslatku devojčicu, po svemu sudeći svoju i autentičnu.

Anđela je rođena 1998. godine, osam godina nakon što je na svet došao Bajagin i Emilijin prvi naslednik Marko, a muzičar nije krio da njegova ćerka pokazuje interesovanje za muziku:

„Anđela pomalo svira klavir, pomalo i gitaru. Išla je dve godine na časove pevanja kod moje dobre prijateljice Aleksandre Kovač, a opredelila se za dizajnersku školu“, ispričao je jednom prilikom Bajaga.

Izvor: svet-scandal.rs