Milan Vasić iznenadio sve fotografijom na Instagramu: Momačkom životu se bliži kraj (FOTO)

Glumac Milan Vasić nikada nije javno govorio o svom ljubavnom životu. Ovaj glumac rodom sa Kosova veruje da je ljubav nešto što se čuva, neguje i krije, te je on tokom svih ovih godina iza svoja četiri zida uspeo da sakrije ko se nalazi u njegovom srcu.

Često se nalazio u društvu lepih žena, ali do sada, nikada nije davao povoda da se pomisli da je neka od njih njegova izabranica. Devojka Milana Vasića ostala je misterija za javnost i upravo to je jedno od pitanja koja se na pomen njegovog imena postavljaju.

Iako o ljubavnom životu i partnerkama nije želeo da govori, on je publici i pratiocima na „Instagramu“ pokazivao delić svoje privatnosti. O roditeljima, sestrama, zetovima i njihovim naslednicima priča veoma rado, a upravo dokaz za to je i njegova skorašnja objava, rođendanska čestitka upućena sestriću Borisu Mladenoviću.

– Do sada si mogao da se zezaš, ali od danas si punoletan i moraćeš malo da paziš šta radiš i kako se ponašaš. Voli te Uja – stoji u objavi zajedničke slike, te su nakon toga usledile brojne čestitke, ali i komenatri pohvale da je on ujak kakvog bi mnogi poželeli da imaju.

I to ne samo ujak, već i brat i sin, glumac Milan je za primer, a kakav je kao momak ostaćemo uskraćeni za tu informaciju. Devojka Milana Vasića tajna je i dalje, a vreme će pokazati da li će glumac promeniti odluku i mišljenje, te javnosti jednoga dana ipak predstaviti izabranicu svog života.

Izvor: story.rs