Taki žestoko opleo po Miljanu Vračeviću: Poručio mu da će da ga tuži zbog uvreda na Majin račun

Otac učesnice Zadruge, Maje Marinković, Radomir Taki Marinković oglasio se posle skandalozne svađe svoje ćerke i doskorašnjeg prijatelja Miljana Vračevića, pa je otkrio i da će podneti tužbu protiv njega.

Naime, Vračević je izneo niz uvreda na račun ćerke svog prijatelja Takija, pričao je o njenom moralu, a zatim rekao da ju je „otac napravio za 100 maraka ženi lakog morala“, na šta mu je ona i uzvratila.

Taki se oglasio tim povodom, rekavši da je šokiran zbog svega što je Vračević izgovorio na njegov i račun njegove ćerke.

– Šta ste očekivali od njenog rabadžije, od jednog šoferdžije, koji je auto dobio u Vojsci? Pitam se samo gde su Majine naočare koje je polomio pre mesec dana? Znam da to nije slučajno, Maji je namerno polomio naočare! Hoću da mi se stvori 600 evra, koliko su naočare koštale, ko će to meni da plati?! – vidno besan je rekao Taki, koji je ranije imao prijateljske odnose baš s Vračevićem.

– Kada sam se pojavio na rođendanu Filipa Đukića, dan pred ulazak u „Zadrugu“, on je govorio: „Evo ga Taki kralj, evo ga Bog, evo je moć“, nosio me je oko bazena!Rekao je da sam njegov idol! Maji je sam priznao da je kačio one njene smešne klipove, on je Majin fan!

On smatra skandaloznom Miljanovu izjavu o njemu i njegovoj bivšoj ženi, sa kojom je dobio Maju.

– To može da kaže samo bolestan čovek. I ja sad treba da uzimam u usta njegovu porodicu? Pa neću, ja nisam učesnik „Zadruge“. To može da kaže samo prostak. On je jedan rabadžija koji po bolnici gura leševe, a ja da mu vređam porodicu ne želim nikada. Tužićemo ga naravno, ne ja, tu je Majin advokat. Ne želim da gubim vreme na tog Gargamela, to pas s maslom ne bi mogao da pojede – rekao je Taki i još dodao:

– Sve laže, ćerka iz prvog braka, a i žena iz prvog braka mu žive u Nemačkoj, ne izdržava ih on. Pitajte ga gde mu je žena i gde su mu deca. Upoznao sam rođenog brata od njegove žene, i sve mi je čovek ispričao.

Izvor: kurir.rs