Anastasija i Gudelj se venčali u tajnosti? Ceca nehotice otkrila detalj iz ćerkinog privatnog života

Ćerka folk zvezde Cece Ražnatović, na iznenađenje mnogih, nije bila prisutna na rođendanu sestre Helene Ocokoljić. Budući da je mlada pevačica u više puta isticala da joj je porodica na prvom mestu i da sa decom svoje tetke Lidije gaji bliske odnose, odluka da ostane u Španiji dok njena sestra slavi punoletstvo mnoge je iznenadila.

Jedino logično objašnjenje koje su obožavaoci porodice Ražnatović ponašli jeste tajno venčanje Anastasije i Gudelja, a Ceca je svojom izjavom probudila dodatnu znatiželju.

„Anastasija čeka papire, zato ne dolazi u Beograd“, zaintrigirala je Ceca Ražnatović.

Papiri o kojima je Ceca govorila odnose se na Španiju u kojoj njena ćerka boravi već nekoliko meseci. Naime, Anastasijin dečko Nemanja Gudelj živi u Sevilji, a mladoj pevačici se, sudeći po fotografijama, tamošnji život i te kako dopao.

Međutim, upućeni kažu da je venčanje Anastasije i Gudelja jedini način da Cecina ćerka dobije špansko državljanstvo. Zbog toga je njen Instagram preplavljen pitanjima da li se već udala, a ako nije, da li je možda u drugom stanju, što bi ubrzalo proceduru preseljenja.

Pošto se povodom ove teme niko od aktera priče nije javno oglasio ostaje nam da vidimo da li se tajno venčanje Anastasije i Gudelja zaista desilo ili su partneri pronašli drugo rešenje kada je viza za duži boravak u Španiji u pitanju.

Izvor: svet-scandal.rs