Bleda, bez šminke i frizure: Ovako izgleda Kristina Radenković kada se ugase kamere – Mnogi je ne bi prepoznali

Voditeljka Kristina Radenković nikog ne ostavlja ravnodušnim – ili je vole ili im nije draga, ali ono što joj i najveći kritčari ne mogu zameriti jeste potpuno prirodan izgled i lepota.

U emisijama koje vodi na RTS-u voditeljku smo navikli da gledamo u besprekornom izdanju, sa perfektnom šminkom i frizurom, pa je jedna fotografija iz njenog doma koju je Kristina podelila, izazvala oprečne komentare, a mnogi su je jedva prepoznali.

Kristina je nedavno na Instagramu pokazala kako izgleda kada su joj deca bolesna te ne stiže ni kosu da opere, ali posao ne sme da trpi pa scenska šminka prekrije podočnjake i svu iscrpljenost. Komplimenti na račun njenog izgleda su isključivo pozitvni, te i oni koji ne vole voditeljku zbog njenog nastupa koji ponekad može biti i arogantan slažu se da o njenoj prirodnoj lepoti je bespredmetno govoriti.

Voditeljka je u poslednje vreme često bila u fokusu pažnje medija, što zbog privatnog, što zbog poslovnog života. Naime, bila je spominjana u aferi sa platama na RTS-u kada je otkriveno da zarađuje neverovatnih 16.000 evra za deset snimajućih dana. Drugi put u centru pažnje našla se kada je doživela nezgodu na skijanju, te polomila obe ruke. A kako poznata voditeljka izgleda kada se kamere ugase i skine sva šminka, pogledajte OVDE.

Izvor: svet-scandal.rs