Zvezdanova majka donela važnu odluku o sinu: Progovorila i o pomirenju sa Mokom

Zvezdan Slavnić dobio je čestitke od oca Zorana Moke Slavnića, i majke Slavice, što je mnoge, pa i njega, prilično iznenadilo.

Moka i njegova supruga Slavica, koji su zajedno potpisani u pismu, zbunili su sve, budući da nemaju nikakav kontakt čak tridesetak godina. Zvezdan u prvi mah nije mogao da poveruje da su mu se roditelji pomirili posle toliko vremena, a potom je to natrljao Ani na nos, budući da mu je ona ranije pričala da je njegova majka Slavica na njenoj strani, te da joj je „dala blagoslov“ da uđe u „Zadrugu“ i obračuna se sa Zvezdanom.

Povodom toga opet se oglasila Slavica, koja nije želela mnogo da komentariše aktuelna dešavanja, a zatim je otkrila zbog čega je donela takvu odluku i kada će biti konačno spremna da progovori o svemu.

„Donela sam važnu odluku. Ne želim da se oglašavam za medije povodom učešća svog sina u Zadruzi. Smatram da je tako najbolje za njega. Smatram da je najbolje da ćutim i da se ne oglašavam, sve dok Zvezdan ne izađe iz Zadruge“, objasnila je Slavica, a na pitanje o velikom pomirenju sa Mokom nakon tri decenije i njihovoj zajedničkoj čestitki imala je da poruči:

„Zovite Moku, pa ga pitajte. Imate njegov broj“, poručila je Slavica na kraju razgovora.

Izvor: kurir.rs