Zvezdan proveo noć sa Majom Marinković – Anđela briznula u plač, pa frapirala gledaoce novim potezom: „Ovo što radi je bolesno“

Ovonedeljni vođa Zadruge, Tamara Nikolić za potrčke je odredila Maju Marinković i Zvezdana Slavnića, a njegova devojka Anđela Đuričić je briznula u plač.

„Iskreno nisam očekivala jer imamo neki odnos na distanci, ali mi je smešna reakcija zadrugara. Nemam problem sa izolacijom i verujem da ćemo svo troje biti tamo“, rekla je zbunjeno Maja, dok je Anđela sabrala dva i dva.

„Znala sam sve već, ovo mi je očekivano zbog podele budžeta. Imala sam taj utisak ceo dan. Ljudi jedva čekaju da rasture našu vezu“, rekla je mlada Crnogorka.

Zatim je voditeljka Ivana Šopić postavila pitanje:

„Da li ćeš ići u izolaciju sa njim?“, upitala je Ivana.

Umesto Anđele, kao i obično, odgovorio je Zvezdan:

„Tamo ću da prespavam i to je to. Ona neće ići u izolaciju sa mnom“, rekao je Zvezdan.

Potom je Anđela iznela svoje mišljenje o predstojećem boravku Maje i Zvezdana u izolaciji:

„Sa Majine strane znam da nešto ima, a Zvezdan je sa bez mog uticaja doneo odluku da stavi tačku sa njom i ima priliku da mi dokaže“, rekla je zabrinuta Anđela, dok je njen dragi pokušavao da okrivi Tamaris:

„Rekao sam da što se Tamaris tiče, ako je ovo tvoje onda si takav dupljak i treba da te bude jako sramota. Reč nisam rekao na tvoju temu, ovo je toliko ružno i odvratno. Tebi na čast. Reč sa Majom neću imati u izolaciji i ko god da je utica i njima na čast“, rekao je Zvezdan pokušavajući da deluje ljuto, dok je Anđela plakala.

„Što plačeš, Anđela?“, pitala je Ivana, Anđela je dala neočekivan odgovor:

„Ponosna sam što ovako priča. Kao što je ukazao poštovanje Ani onda kad je prvi put poslat, sad je i meni. Onda kad smo mi bili u vezi pre nego što je Ana ušla bio je u izolaciji sa Aleksandrom i ostao mi je stres od tada“, odgovorila je Anđela.

Onda je Zvezdan podviknuo svojoj devojci:

„Ajde sedi više, to je moja želja“, dreknuo je Zvezdan, pa je Anđela sela.

Maja je konstatovala da ukoliko do nečega dođe, da ona neće biti kriva za to:

„Ne vidim čemu tolika dramaturgija. I Ana je žena isto plakala, naravno da će izolacija pokazati kako stoje stvari. Verujem da će Zvezdan održati reč. Mislim da nepoverenje postoji baš zbog ovakve njene reakcije. Naše druženje je bilo obostrano, nisam ništa na svoju inicijativu radila“, likovala je Maja.

Anđela Đuričič je preduhitrila Slavnića dok se još nije uselio u izolaciju, te je spremila njegovu posteljinu, ali se ubrzo vratila sa svojim parfemom i poprskala je njegov jastuk i posteljinu kako ne bi zaboravio na nju dok spava pored Maje Marinković.

„Ona je psihopata“, „Ona sve gore i gore“, „psihopate su i jedno i drugo“, „Šta ovo radi, ovo je bolesno“, samo su neki od komentara na njen najnoviji potez koji je zgrozio javnost.

Izvor: blic.rs