Jovan se odrekao brata Stojana, sada strahuje od osvete: „Komšije mi prete, traže da se iselim iz kuće“

Jovan Ilić, brat Stojana Ilića koji se sumnjiči da je u ponedeljak lišio života devojčicu N.P. (16) u Ripnju, za Kurir je priznao da se plaši krvne osvete.

„Prete mi i traže da se iselim iz kuće u roku i da mi je rok mesec dana. To zahtevaju komšije do mene, a ja nemam nikave veze s tim i odrekao sam se brata zbog toga što je to uradio“, izjavio je Jovan Ilić za Kurir.

Jovan je takođe istakao da osuđuje svog brata koji je počinio zverski zločin.

„Treba da ide na doživotnu robiju i da odgovara za ono što je počinio! Nije smeo tako nešto da uradi. Nakon zločina pozvao me na telefon dok sam bio na poslu i rekao:“ Ubio sam troje ljudi!“ Zanemeo sam i nisam znao kako da reagujem“, kaže Jovan i dodaje:

„Nikog ne opravdavam, ali ta porodica je uzimala od njega novac i mislim da je pukao i zato je to uradio“, otkrio je Jovan jedan od mogućih motiva gnusnog zločina svog brata.

Sagovornik pomenutog lista još je napomenuo da je on bolestan i da pošteno zarađuje za svoju decu i porodicu i da ga više ne zanima šta kaže i radi njegov brat Stojan kog se odrekao zbog ovoga što je počinio.

Izvor: espreso.co.rs