Zvezdan i Ana opet u kontaktu? Bivša cimerka ih razotkrila: Tajno se čuju – Ni pre nisu živeli zajedno

Sve su glasnije priče da su se Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica „Zadruge 6“ i njen nevenčani suprug Zvezdan Slavnić, diskvalifikovan u ovom rijalitiju, pomirili, te da su opet u kontaktu. Ovo je sada potvrdila njihova bivša cimerka Valentina Stanković koja smatra da je između Ane i Zvezdana sve dogovor.

Kako Valentina navodi, Ana i Zvezdan se posle izlaska iz rijalitija tajno čuju i razgovaraju. Shvataju kako njihova popularnost neće potrajati i da je sada vreme da uzmu novac:

„Sve je bila priča za narod. Svi znaju da je u pitanju dogovor, da su iskoristili situaciju za rijaliti, kako bi se obogatili. Poznato je da oni nisu živeli u jednom stanu, već na dva kraja grada. Ne verujem da će doći do pomirenja, ali mišljenja sam da se čuju. Shvatili su da mogu da uzmu još para, snimajući lajvove na Instagramu i TikToku, videli ste Zvezdana kako se hvali novčanicama od 100, 200 evra, malo li je?“, kaže Valentina i dodaje da Zvezdana više ne smatra prijateljem.

„Nisam se čula sa Zvezdanom, ali sam načula da me je spominjao u svojim lajvovima. Poručila bih mu da nema potrebe to da radi, ne interesuje me, jer sam sve čula i videla kad sam izašla. Bila sam uz njega, pričalo se i da sam zaljubljena, a sve sam sama rešila kako sam znala i umela, nije me zaštitio ni u jednom momentu“, rekla je ona.

Valentina se osvrnula i na Zvezdanov raskid sa Anđelom Đuričić.

„Ne znam ko je i verovao u njihovu ljubav. Hajde, unutra okej, ali kada sam videla da su raskinuli zbog Maje, shvatila sam da je Zvezdan takav, da ga neće promeniti nijedna. Bila je farsa u kojoj su ljudi uživali dok su gledali, ali će se brzo zaboraviti na njih, kao da nisu ni postojali“, zaključila je Valentina.

Izvor: informer.rs