Zvezan Terzić izgubio novčanik u hamburgernici: Surduličanin ga pronašao pa jedva došao do direktora CZ – Onda usledio obrt

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, izgubio je novčanik i naočare prilikom gostovanja u Surdulici, ali je imao sreće da ih pronađe humani čovek i vrati mu izgubljeno.

Kako prenose Južne vesti, frizer Filip Cvetković iz Surdulice pronašao je izgubljeni novčanik i naočare, koje je ubrzo vratio vlasniku. Cvetković je novčanik pronašao zajedno sa svojim drugom Nemanjom Jovanovićem, sa kojim je toga dana krenuo da navija za lokalni klub.

Dvadesetjednogodišnji Cvetković sreo je Terzića u jednoj hamburgernici, gde su obojica kupovali hranu.

„Iskreno, nisam prepoznao čoveka, bilo ih je više i drugar mi je rekao da je to uprava Zvezde. Dok sam čekao red čuo sam kako se Terzić nudio da plati i tada je verovatno i izvadio novčanik. Jeli su i krenuli ka stadionu, a kada smo izašli iz lokala video sam neki novčanik na klupici, ali nisam ni pretpostavio da je njegov. Ovde se svi međusobno znamo, pa sam otvorio da vidim da li ima dokumenta da vratimo“, ispričao je on, prenose Južne vesti.

Kako dalje navodi Filip, Terzić je osim novčanika zaboravio i naočare.

Ubrzo posle pronalaska stvari uputili su se ka loži kako bi vratili pronađeno.

„Svi su mislili da se šalimo sa njima, nisu nas ozbiljni shvatili ni puštali. Dok je drugar pričao sa jednim policajcem, iskoristio sam priliku da dođem do lože. Obezbeđenje nije htelo da ga pozove da izađe sve dok drugar nije objasnio da se ne šalimo, nismo fanovi, već samo želimo da vratimo stvari“, priseća se Filip.

Ističe da ni Zvezdan Terzić nije primetio da je izgubio svoj novčanik i naočare, kao i da je pokazao veliku zahvalnost zbog gesta Surduličanina.

„Zahvalio mi se i rekao da bi samo jedan u milion to uradio. Popričali smo i insistirao je da me nagradi, iako ja to nisam uradio ni iz kakve koristi“, kaže Surduličanin.

Cvetković je istakao da bi novčanik vratio bilo kome, a da su ovim potezom želeli da pokažu kako su Surduličani dobri i pošteni domaćini, kao i da je svojim primerom poslao poruku i ostalim sugrađanima da kad god su u prilici da nekome pomognu, to i urade, jer je zadovoljstvo mnogo veće kada ne činimo stvari iz ličnog interesa već za druge.

Izvor: kurir.rs