Ženama zbog njega klecaju kolena: Ovaj moćnik stoji iza Nevene Božović – poznato čime se bavi

Pevačica Nevena Božović osvaja muzičkim talentom i besprekornim izgledom. Ne voli da potencira svoj privatni život u javnosti, međutim njen suprug, sa kojim ima jednogodišnju ćerkicu Anku postao je veoma zanimljiv medijima.

Mlada pevačica koja živi na dve adrese, u Beogradu i Budvi, letnje avgustovske dane provodi na crnogorskom primoriju gde sa suprugom i ćerkicom uživa u krstarenju kao i drugim letnjim aktivnostima, a da Nikola svoje dve „devojke“ drži kao malo vode na dlanu svedoči niz Neveninih objava.

Fotografija koju je pevačica podelila na „Instagramu“ odiše u duhu pravih porodičnih vrednosti, a Nikola koji svira svojim lepoticama raznežio je prolaznike, ali i mnogobrojne Nevenine fanove koji na prelepu porodičnu fotografiju nisu ostali ravnodušni.

Pilot koji je ukrao Nevenino srce može se pohvaliti mnogobrojnim talentima, a ono što je zajedničko ovom zaljubljenom paru jeste i ljubav prema muzici.

Osim toga što je muž Nevene Božović često u vazduhu, on se podjednako dobro snalazi i na kopnu i na vodi gde voli da provodi slobodno vreme, a takođe pored orkestra u kojem svira on je i vlasnik ugostiteljskog objekta.

Pevačica je sudbonosni susret sa Nikolom Ivanovićem imala pre 5 godina sasvim slučajno kada je kročila u kafić u Budvi čiji je on vlasnik.

Izvor: kurir.rs