Oglas izazvao burne reakcije među Srbima: Plac od 15 ari s kućom 7.500 evra – „ko normalan ovde da živi?!“ (FOTO)

U jednoj grupi za iznajmljivanje stanova na društvenoj mreži Fejsbuk objavljen je oglas u kom se prodaje kuća sa placom od 15 ari, te jedni smatraju da je treba srušiti i da ne vredi da se kupuje navodeći kao razlog za to njeno stanje, a po mišljenju nekih cena koja je ponuđena je i više nego povoljna.

„Prodaje se plac od 15 ari. Na placu stara kuća, uslovna za život. Voda, struja, asfalt do kuće i ulična rasveta. Kući potrebna adaptacija. Bunar i česma u dvorištu. Bašta ograđena sa zasađenim voćem. Uknjižena, legalna. Selo Dobrica. Opština Alibunar. Cena 7.500 evra“, navodi se u oglasu, koji je objavljen pre 4 dana.

Ispod objave su počeli da se nižu komentari, a mnogi korisnici su složni u tome da je kuća u izuzetno lošem stanju, te su neki stava da ovu nekretninu ne vredi prodavati.

„Ovo 5 hiljada vredi u tom mestu i puno je vlage“, rekao je jedan korisnik, na šta mu je drugi odgovorio „U pravu ste“.

„Korektna cena u današnje vreme, ima vodu, struju objekti..mnogo je ružno komentarisati kao pojedini“, navela je jedna osoba.

„Većinom od nabijača gradnja zidova, vlaga“, napisao je jedan.

„Radije bi dopustili da im se uruši sve, nego da daju nekome“, stava je jedna korisnica.

„Ovo za rušenje. Ko normalan ovde da živi. Sramota“, napisala je jedna korisnica.

„Ovi komentari su jako nekorektni. I nisu u redu. Vi koji mislite da ste sve rekli negativnim kritikama mogli biste da posetite neko stovarište čisto informativno da pitate pošto je građevinski materijal. O placevima u gradu da ne govorim o cenama. Tako da neprimereni komentari su izlišni“, glasi komentar jedne korisnice.

Izvor: kurir.rs