Željkov dvorac na Dedinju frapirao region: Isplivale slike impozantne građevine – Do sada neviđeno u Srbiji

Poznato je da je Željko Mitrović, medijski mag, rešio da promeni adresu i napravi ogroman kompleks koji će imati izgled dvorca. Ova impozantna građevina nalazi se u eltinom delu Beograda, to jest u Užičkoj ulici na Dedinju, a koliko će ovaj dvorac biti ogroman najbolje svedoče fotografije od kojih zastaje dah.

Budući da su isplivale fotografije završnog projekta na kojima se vidi kako će velelepna vila izgledati spolja, stiče se utisak da će vlasnik “Pink” imperije Željko Mitrović postati vlasnik i, do sada, neviđenog luksuza, kakav se retko viđa u Srbiji ali i u regionu.

Čitav tim arhitekta angažovan je na projektovanju Željkovog doma iz snova, a izgled će oživeti kulturno nasleđe neoklasičnog stila. Spoj modernih tehnologija učiniće da Mitrovićev dom postane istinsko mesto za uživanje cele njegove porodice, kao i prelep prizor za posmatrače i prolaznike.

Visoki plafoni, prostorije okupane svetlošću, radionica, hala za razne aktivnosti, poput koncerata, studio, fitnes i SPA zona naći će se u novom domu Željka i Milice Mitrović, a posebno iznenađenje, na spratu pored sobe za goste, biće i salon lepote.

Izvor: espreso.co.rs