Željko Mitrović objavio kada će kraj Zadruge – Saopštio nova pravila u kući: „Ostajete bez honorara“

Čelnik televizije Pink, Željko Mitrović, po prvi put od emitovanja rijalitija ušao je u „Zadrugu“ i seo za crni sto kako bi razgovarao sa rijaliti učesnicima. Tom prilikom saopštio je zadrugarima odluku produkcije da će momentalno biti diskvalifikovani ukoliko uđu u bilo kakav fizički okršaj.

Veliki šef je saopštio da još uvek nije siguran da će se u budućnosti emitovati rijaliti na Pink televiziji. Ono u šta je siguran je da je ovo poslednja sezona „Zadruge“ i da ako bude ponovo emitovao rijaliti, da će on biti osmišljen i organizovan u potpuno novom obliku.

„Previše psovanja, previše svega i to gledaoci na nacionalnoj televiziji ne vide jer je sve to bipovano i blurovano, ali i to malo nervira. Nervira obične gledaoce jer je stalno bip i blur i više ima bipa nego teksta. Ovo drugo je molba i to molba koja ne bi trebalo da bude krajnost. Ne treba da se pretvorite u fikuse, to bi bilo negledljivo. S druge strane, da nađete meru i da se predstavite u onom obliku u kome bi svako ko je pomenuo Zadrugu u prethodnih deset dana, bio postiđen. Da kažem samo šta je ideja za budućnost“, rekao je Željko i dodao:

„Sešćemo, moji najbliži saradnici i ja i videti da li ćemo uopšte u budućnosti imati rijaliti, a ako ga budemo imali, imaće sigurno novi oblik i novu formu, tako da ćete biti poznati po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti poslednja generacija ove epohe rijalitija. Znači rekao sam, nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete sa nulom napolje“, poručio je vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

Izvor: srbijadanas.com