Zbog Vesne je napravio izuzetak: Ovo je otac Nikolije Jovanović, koji se od kamera krio ceo život (FOTO)

Pevačica Nikolija Jovanović trenutno se bavi demantovanjem navoda da je ponovo u drugom stanju, nakon što su na društvenim mrežama isplivali snimci sa njenog poslednjeg nastupa na kom se vidi zaobljen stomačić.

Pevačica je rekla da joj se stomak naduo jer je jela pre nastupa, i da je jednostavno tako građena, ali ne sumnjamo da bi Vesna Zmijanac i Nikolijin otac Vlada Jovanović bili prezadovoljni da im njihova mezimica podari još jedno unuče.

Iako Vesna Zmijanac nikad nije skrivala ko je otac Nikolije, o Vladi Jovanoviću se veoma malo zna. Poznato je da je doktor nauka i da je svojevremeno radio kao šef marketinga RTS-a.

O njegovom neverovatnom potezu se još uvek priča, kada je u informativnoj emisiji premijerno prikazao spot njegove velike ljubavi Vesne.

Iako je njihova ljubav bila veoma jaka, brak im nažalost nije opstao. Vlada se kasnije opet oženio i u novom braku dobio još dvoje dece.

Nikolija je kao mala mnogo patila što joj roditelji nisu zajedno, ali priznala je da su se oboje maksimalno trudili da joj obezbede sve što joj je bilo potrebno.

Ona je nekoliko puta govorila da je njen otac doktor ekonomskih nauka i da ga šoubiznis ne zanima pa ga zato retko i ima u javnosti.

– Moj otac je „alergičan“ na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem – rekla je Nikolija svojevremeno.

Izvor: hellomagazin.rs