Voditeljka Zvezda Granda dobila otkaz: „Zašto si ovoj glupači dao mikrofon“ – Popović je morao da reaguje

Zvezde Granda su od početka takmičenja promenile nekoliko voditelja, pa se malo ko i seća da je voditeljka Granda 2011. godine bila Buba Dobrosavljev. Ona je posle samo jedne sezone dobila otkaz.

Posle velikog kiksa tokom finalne večeri u beogradskoj Areni, direktor Granda Saša Popović odlučio je da Bubi da otkaz, a da Vladi Stanojeviću tada ukaže poverenje kao jednom od voditelja Granda. Nakon te sezone, Zvezde Granda vodili su Milan Mitrović i Ana Sević.

„Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, konstantno je grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je „onoj glupači“ dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću“, ispričao je dobro upućen izvor.

Vlada je za razliku od Bube briljirao, pa mu se Saša Popović zahvaljivao i rekao kako mu je on desna ruka.

„Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovicem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije da se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno“, izjavila je tada voditeljka Granda kada su počele priče o tome da će dobiti otkaz.

Buba se nakon kratke voditeljske karijere povukla iz javnog posla i posvetila se umetnosti. Poznato je da je 2013. godine izdala knjigu „Čarobni prsti“.

Izvor: svet-scandal.rs