Voditeljka ostavila sve bez teksta: Pozirala je trudna, ponosno pokazala trudnički stomak (FOTO)

Poznata voditeljka Nikolina Pišek preživela je mnogo teških životnih trenutaka u poslednjem periodu, zbog gubitka voljene osobe i sukoba velikih razmera sa svekrom Mišom Grofom, ali ona se trudi da se što pre vrati uobičajenom načinu života.

Njene ćerke Hana iz prvog braka i mlađa Una Sofija, daju joj snagu da nastavi dalje. Posvetila im se u potpunosti i maksimalno se trudi da ih kao samohrana majka izvede na pravi put. Priznala je nedavno da to nije nimalo lak posao, i da zahteva mnogo odricanja i požrtvovanja jer je majčinstvo najlepša uloga za ženu što je sada i trudna Nikolina Pišek potvrdila.

Na fotografiji voditeljke u drugom stanju, u prvom planu je njen trudnički stomak. Ovom fotografijom je napravila pravu pometnju na „Instagramu“ pre nekoliko sati kada je ovu vest ona objavila. Njeni pratioci bili su veoma iznenađeni , ali su nizali lepe želje i čestitke. Međutim, retko ko je malo bolje pogledao u opis slike, ali se ubrzo shvatilo o čemu se zaista radi. Radi se o staroj uspomeni na kojoj je sa svojom mlađom ćerkicom trudna Nikolina Pišek.

– Nisam se niti osvrnula, a od prve do poslednje fotografije prošlo je osam godina. Osam godina maminog najvećeg ponosa, ljubavi i sreće. I bilo je vredno svake sekunde. Volimo te seka Hana i ja – objavila je emotivnu poruku Nikolina, čestitajući rođendan svojoj ćerki Uni Sofiji koju je dobila sa pokojnim Vidojem.

Izvor: story.rs