Voditeljka Jelena Simić u braku je sa čovekom koji je 31 godinu stariji od nje: Evo kako on izgleda, bio joj je profesor na fakultetu (FOTO)

Nova a ujedno i stara voditeljka kviza „Slagalica“ Jelena Simić ne prestaje da svoje gledaove iznenađuje svojim izdanjima iz emisije u emisiju, međutim malo ko zna detalje iz njenog privatnog života.

Naime, ona je već bila deo kviza, ali se na male ekrane vratila tek pre 4 meseca i to nakon trudničkog bolovanja.

Ova voditeljka, angažovana je u martu 2020. godine da vodi kviz „Slagalica“, međutim lepe vesti o trudnoći promenile su joj planove, pa je otišla na porodiljsko odsustvo.

Sada se vratila na male ekrane, a gledaoci su joj definitivno dali „zeleno svetlo“, zaključujemo po pozitivnim komentarima koji kruže po društvenim mrežama, naročito na Tviteru.

Kako i sami možemo da vidimo, Jelena veoma dobro izgleda za svoje godine, a taj epitet možemo pripisati i njenom dosta starijem suprugu, Draganu Simiću, kog voditeljka često pokazuje na slikama na svom profilu na Instagramu.

Dragan Simić (59) je, kak smo saznali prema podacima koji se mogu videti na Internetu, profesor na Fakultetu političkih nauka.

Jelena sa njim ima dvoje dece – ćerku Unu i sina Aleksu.

„Nikada nisam radila ono što su drugi od mene očekivali. Posmatram svet širom otvorenih očiju i pažljivo osluškujem isključivo svoje srce. Uvek sam „gazila po liniji“, kao što peva Džoni Keš. To je razlog više što sam danas zadovoljna žena. Upoznala sam mnoge ljude koji za svoje želje nisu imali hrabrost. Dragan je stariji od mene 18 godina, ne tri decenije kao što su pojedini navodili. Zajedno smo 17 godina, i imamo dvoje predivne dece. Da nema ljubavi i razumevanja, ne bismo sigurno opstali toliko“, rekla je voditeljka ranije za domaće medije.

Izvor: kurir.rs