Vlasnik restorana izneo šokantne detalje o lažnim mladencima: „Nisu imali pare ni za depozit, mlada pila alkohol iako je trudna“

Biško Bubanja, vlasnik restorana i predsednik udruženja Ivent industrije Srbije ispričao je detalje o mladencima koji, prema njegovim rečima, nisu mu platili troškove za svadbu.

Spekulisalo se u medijima da je svadba lažna, a sada Boško iznosi detalje i otkriva šta je sve ostalo neplaćeno.

„Platili su sve osim sale, sitnije troškove su platili, nešto na vreme, a nešto tek nakon što se digla buka. I dalje nisu platili najveće troškove – restoran 1.000.000 dinara, video 120.000 din, fotografa 100.000 din, pirotehniku 40.000 din. Time sto nisu platili restoran suštinski nisu platili ni dekoraciju, lightmen-a, rasvetu, deo osoblja koje su zahtevali van naše standardne usluge“, rekao je Boško i još dodao:

„Rekla je da je njenom suprugu blokirana kartica baš na dan venčanja (a ujutru je išao na bankomat da skine pare?) Kako to da zbog „velikih troškova“ bude blokirana kartica? Pa valjda ona služi da se plate troškovi. Ili je kartica blokirana sutradan baš u momentu kada je trebalo da plate sve?“

„Mi njih nismo držali, sami su bili u restoranu sutradan ceo dan, jer su navodno pokušavali da skupe novac. Jedina osoba iz restorana koja je sa njima bila u kontaktu je menadžerka Maja, znači nijedan muškarac, sve dok ja nisam došao kasno popodne. Razgovarao sam manje od 10 minuta sa mladoženjom, a mladu nisam ni video jer je bila u apartmanu koju smo joj dali i sledeći dan jer je navodno trudna“, rekao je Boško.

„Da ih mi nismo nigde držali govori i to što je mladoženja još ujutru išao navodno na bankomat. Imamo snimke nadzornih kamera o tome. Policija je rekla da je situacija čista? Pa da, jasno je sve, proslava je bila, oni neće da plate, postoji ugovor i izdat racun. Šta tu policija još može, ostalo je nadležnost suda“, rekao je Bubanja i nastavio o trudnoći mlade:

„Što se tiče njene trudnoce, nijednog momenta nismo tvrdili da ona nije trudna, jer nismo doktori. Fizički se na njoj ne vidi trudnoća, što nije nikakav dokaz, samo znamo da je pila alkohol u velikim količinama čitav dan. A mi smo je iz poštedeli teških razgovora i dali apartman još jedan dan. Tačno je da je mladoženja (ne mlada) od mene dobio oštru poruku u sredu, i to četiri dana nakon svadbe.“

„Saznanja o njemu da je on gej su mi preneli njegovi najbliži saradnici-kolege, rodbina i prijatelji. Ako oni tako misle o njemu, šta ja imam da kažem. Nemam problem sa tim da li je on ili nije gej, mene to ne zanima, ima poznanika i poznanica koji su gej… i zaista nemam problem sa tim. Problem je sto je pokušao i uspeo da me prevari“, rekao je Boško Bubanja za Kurir.

„Nije slučajno ništa otišlo u pogrešnom smeru, u ponedeljak uveče su rekli da su skupili pola para i da ce sutra skupiti još ostatak. Nakon toga se nisu javljali do utorka kasno uveče, kada smo ih mi zvali da pitamo šta se dešava. Prvo se nisu javljali, onda su poslali poruku da su i dalje na pola skupljenih para i da su oglasili auto na prodaju i šalju sliku oglasa. U znak dobre volje im kažemo da donesu tu polovinu sutra (u sredu), pa ćemo se za ostalo dogovoriti… E od tad prestaju da se javljaju. Zbog čega ako imaš pola para, a planiraš da platiš, ne doneseš, nego prestaješ da se javljas?“, kaze Bubanja.

On je pričao i o incidentu na splavu, kada je mladoženja navodno tukao mladu.

„Mladoženja se sam vratio u naš objekat, nije tačno da su se zajedno vratili , imamo snimke video nadzora. Sam on je rekao koleginici da je na splavu izbio incident, da su se pobili… Tek ujutru je došla mlada jer joj je majka spavala kod nas i sama ispričala koleginici da je problem, da je sve laž (imamo dokaz i o tome). Jutros me je zvao jedan njihov blizak gost i ispričao da je Karlo insistirao da idu na splav i da on vodi društvo u provod. Tamo su napravili neki incident (verovatno je i to bilo iscenirano) i obezbeđenje ih je izvelo, a račun je ostao neplaćen! Taj račun na splavu iznosio je preko 1000 evra i gosti koji su se prethodno istrošili na svadbi i za poklone i za muziku su skupljali pare, kartice i platili taj račun. A par prevaranata je nestalo sa splava“, rekao je Boško Bubanja.

Izvor: kurir.rs