Vladislava je rešila probleme čuvenog neženje Milana: Zbog njega se preselila na selo – Zajedno proslavili krsnu slavu

Milan Tomić iz sela Gojna Gora do skoro je bio najpoznatiji neženja u Srbiji ali sada je oženjen čovek, a nevesta je došla u njegovu kuću, donela radost i kako on kaže, pravi blagoslov. Za njegove muke prošle godine čula je čitava država, jer momci sa sela često ostaju sami pošto devojke ne žele da žive okružene šumom, štalom i njivom. Ipak, Vladislava je jedna od retkih i pravi izuzetak.

„Upoznali smo se sasvim slučajno i ne preko društvenih mreža, što je možda i paradoks. Odmah smo i jedno i drugo osetili da je to – to. Nisam se mnogo dvoumila, bitno mi je sa kim živim, a ne gde. Nikad neću zaboraviti kada sam stigla blizu njegove kuće kad je rekao „samo ti kreni napred sa mnom i idemo u bolji život“. Vodila sam se time da, ništa nije daleko kad se želi i hoće, i ova naša priča je dokaz da ljubav čini čuda“, priča Vladislava.

Iskren i dobrodušan, Milan je osvojio njeno srce. Razgovorom od samog početka rešavaju sve probleme. Iako ju je osvojio, romantična duša u njemu još uvek ne posustaje, pa za svoju dragu smišlja brojna iznenađenja.

„Kako svane jutro, prvo vidim sunce u njenim očima, a zatim i na horizontu. Sledi ispijanje jutarnjeg čaja“, poručuje Milan i dodaje da su poslovi u polju sada gotovi i predstoji im zimski odmor do sledeće sezone.

Milan je primer da se želje mogu ostvariti, jer kao što je i obećao ove jeseni proslavio je krsnu slavu Mitrovdan u svom domu, a trpezu je pripremila njegova domaćica.

„Nadu nikada nisam gubio i znao sam da ću jednog dana pronaći svoju drugu polovinu. Zahvalan sam Bogu što je to upravo Vladislava. Lep je osećaj imati svoju suprugu, biti oženjen. Prosto osećate se srećno i ispunjeno i puni zadovoljstva. Nije joj bilo teško da spremi slavu, videlo se da sve to radi sa ljubavlju“, rekao je Milan.

Milan ima jasnu poruku za sve one koji gube nadu da bez obzira na godine, mogu stati na ludi kamen i pronaći ljubav svog života.

„Ma koliko godina imali, sreća i ljubav su tu negde samo ih treba prepoznati“, zaključio je domaćin.

Izvor: espreso.co.rs