Svi u neverici gledaju Instagram Darije Kisić: Da li je moguće da joj je ovo majka – Sada je jasno od koga je ministarka nasledila lepotu

Ministarka za brigu o porodici dr Darija Kisić objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj stoji pored crnokose žene, a uz nju je napisala: „Mama, moja mama!“

Njeni pratioci na Instagramu zapitali su se da li je moguće da joj je ovo majka. Prema oskudnim informacijama, majka ministarke je lekar pedijatar a zajedno su se ovog puta zatekle na panelu povodom Svetskog dana deteta.

Mnogi su komentarisali da više izgleda da joj je drugarica ili sestra, pa se pitali i koliko ima godina ako se zna da je ministarka Darija rođena 1975. godine.

Njima je lepota očigledno u genima, što dokazuje i doktorkina ćerka Tina, koja je skoro uplivala u manekenske vode. Ona se nije eksponirala u javnosti dok nije napunila 18 godina, a već pri prvom javnom pojavljivanju osvojila je simpatije mnogih.

Tina je, sudeći po fotografiji, prava lepotica i liči na mamu. „Prelepa je, na majku svoju“, „Lepa na mamu“, „Lepotica ista majka“, bili su samo neki od kometara ispod Tinine fotografije.

Izvor: kurir.rs