Vladimir je učestvovao u epizodi „Slagalice“ koja se i dalje prepričava: Protivnik mu je bio najveći „biser“ kviza (VIDEO)

Vladimir Krnač (57) dospeo je u centar medijske pažnje ovih dana. Mnogi ističu da se u kvizu „Najslabija karika“ dogodila nepravda kakva se ne pamti u takmičenjima tog tipa, na koju nije bio nem ni voditelj samog kviza Nikola Kojo.

Naime, Vladimir je eliminisan iz kviza iako je, za razliku od drugih učesnika, dao u „cugu“ 22 tačna odgovora. Inače, ovaj takmičar je dobro poznat javnosti kao redovni učesnik mnogih kvizova znanja u Srbiji i upamćen je kao neko ko verovatno zna i ko je neznani junak.

A da li se sećate da je Vladimir bio učesnik i jedne od najčuvenijih emisija u istoriji kviza „Slagalica“?

To su upravo one epizode u kojima je učestvovao čuveni Slavoljub zvani „ćivot“. Gledaoci Slagalice pamte Slavoljubovih legendarnih -5 poena, i to je bilo u drugoj emisiji. Prethodno je imao „sreću“ jer ga je prvo pobedio Vladimir Krnač, kome je to bila sedma pobeda u nizu.

Slavoljub je tako preuzeo plavu poziciju i potrudio se da ta nula ne ostane upamćena, već famoznih minus pet u drugoj emisiji.

Vladimir Krnač je takođe legenda kviza, i to ne samo „Slagalice“ već i mnogih drugih, ali na drugačiji način. On se istakao pobedama i znanjem, a to je pokazao i u kvizu „Najslabija karika“. U videu u okviru teksta možete se podsetiti kako je izgledala epizoda „Slagalice“ koja je se i dan danas prepričava.

Izvor: espreso.co.rs