Prodaje kuću i 20 ari placa po neverovatnoj ceni – Oglas digao Srbiju na noge: „Zašto je ovako jeftino“

Na sat i po vremena od Beograda, na placu od 20 ari, porodica prodaje kuću u Banatu, za 9.000 evra. Ova cena na oglasima, pored vikendaša i penzionera i mlade bračne parove koji se prijavljuju za besplatne kuće na selu koje se dobijaju od države Srbije u vrednosti upravo do 10.000 evra.

Uslov je da imaju funkcionalno kupatilo i okućnicu jer te porodice žele ne samo da žive na selu, nego i od sela.

Na fotografijama oglasa koji je uzburkao mreže se vidi da je kuća okrečena u belo, unutra je nov patos i funkcionalno kupatilo. Kuhinja je sređena, nameštaj moderan, a kupatilo je skromno, ali funkcionalno sa tuš-kadom.

Gazdarica Jovana, koja je odgovarala na pitanja mnogih zainteresovanih, istakla je da se kuća greje na čvrsto gorivo, da je na 20 ari placa, dvorište je u kaldrmi, sa velikom gvozdenom kapijom.

Brojni potencijalni kupci su se raspitivali za svaku pojedinost, poput udaljenosti od Zrenjanina zbog škole, vrtića, lekara i prodavnica, ali je vlasnica rekla da sve to već imaju u selu, tu na dohvat ruke.

Osim uobičajenih pitanja bilo je i komentatora koji su postavljali i neumesna pitanja poput onog „Zašto je kuća tako jeftina?“ i „Zar niste mogli da sredite kuću pre slikanja?“

Izvor: mondo.rs