„Viđali smo čoveka na motoru bez tablica, bio nam je sumnjiv“: Najnoviji detalji ubistva u Zemunu, komšije o porodici otkrile ovo

U Zemunu gde je ubijen mladić Milan J. nalazi se veliki broj pripadnika policije.

– Mladić je u trenutku rafalnog napada nalazio ispred kola, tačnije je izlazio iz njih i krenuo je da ulazi u kuću kada je nepoznati egzekutor maskiran u dostavljača na motoru ispalio kišu metaka na njega – rekao je naš sagovornik i dodao:

– Sumnja se da ga je ubica maskiran pratio celu rutu i kada je žrtva došla na odredište, tačnije ispred svoje kuće, koja se nalazi u slepoj ulici u zemunskom nasilju „dostavljač“ se ubrzo zaustavio.

Kako je rekao naš sagovornik, on je sačekao žrtvu da izađe iz kola. – Milan J. je izašao iz kola marke „mercedes“ i kada je zakoračio na ulicu „dostavljač“ je već bio spreman. Izvadio je pištolj i počeo da ga rešeta – rekao je sagovornik i dodao:

– Mladić je počeo da pada pored kola, držao se za stomak, a krv je lila na sve strane. Egzekutor je nakon brze rafalne paljbe pobegao u nepoznatom pravcu i za njim je potraga i dalje u toku, a na snazi je akcija „Vihor“.

Kako saznajemo od komšija, mladić je bio u zatvoru i problematičan je.

– Njegova porodica je fina, ali on je problematičan od ranije, bio je i u zatvoru i to zbog droge, tako se pričalo – rekli su stanari ove zemunske ulice.

Komšije kažu da su neki od njih čuli pucanje.

– Komšija je čuo kako nešto puca neprestano i nije ni sumnjao da je to stvarno pucnjava. Izašao je napolje i video ga kako leži. Grabio ga je zajedno valjda sa nekim od njegovih i vozio u bolnicu, ali je kako smo čuli tamo ubrzo preminuo – rekao je komšija i dodaje:

– Niko od nas ne zna zašto je ubijen, ali pominje se neka droga. Ono što je strašno jeste da je trebalo da se uskoro ženi i spremali su svadbu. Kako dalje navode ubijeni je bio navijač.

– Imao je problema sa drogom i bio je nečiji navijač, ali ne znam čiji. Nije pravio ovde probleme i zaista ne znam iz kog razloga je ovako brutalno ubijen – rekao je jedan od komšija i dodao da je porodica ubijenog veoma slomljena zbog toga, a da Milanov otac tragičnu vest primio u Crnoj Gori gde radi.

Naime, porodica ima firmu za stolariju, a majka ubijenog je vaspitačica.

Izvor: kurir.rs