Vest da se razvode Saša i Nevena Joksimović zaprepastila je javnost: „Ništa ne krijem, tako je moralo da bude..“

Na jednom splavu u Beogradu organizovana je proslava povodom jubilarne 700. epizode hit serije „Igra sudbine“.

Čitava ekipa koja je postala prava mala porodica je prisustvovala zabavi, aslavilo se do kasno u noć. Posebnu pažnju privukao je Saša Joksimović kojem je u pomenutoj hit telenoveli uloga Maksima donela veliku popularnost. Naime, Saša i njegova supruga Nevena Joksimović, nisu se pojavili zajedno na sinoćnjem događaju, što je bio dovoljan razlog da se priča o krizi u njihovom braku.

Željkov brat bio je veoma dobro raspoložen, opustio se i đuskao, a mnogi su pohvalili njegov stajling, došao je u kežual odevnoj koimbinaciji, farmerkama i belim patikama, uz koje je obukao crnu majicu i nešto elegantniji sako.

Ako sudimo po osmehu na njegovom licu, pričama o krizi u njihovom braku nema, lepša polovina glumca izostala je sa proslave iz opravdanih razloga. Svi očekuju da na narednom za glumca bitnom događaju, Nevena Saši pravi društvo.

Podsećamo, Saša i Nevena Joksimović u vezi su još od srednjoškolskih dana, a pre više od dvadeset godina otpočeli su vezu, a kasnije su uplovili u brak iz kojeg je kao kruna velike ljubavi na svet došao sin Ilija. Pošto su nagađanja o njihovom razvodu bile tema prošle godineu javnosti, glumac je odlučio da svim pričama stane na put i svima stavi do znanja da od razvoda nema ništa:

– Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Bilo bi i glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko – izjavio je kroz osmeh Saša Joksimović.

Izvor: story.rs