Vesna Zmijanac nakon operacije ne izlazi iz svoje kuće: Medicinske sestre je obilaze, a evo i koji pevač je stalno posećuje

Pevačica Vesna Zmijanac operisana je nedavno u Kliničkom centru Srbije, kada joj je ugrađen bajpas. Lekari su je savetovali da miruje kao i da se pridržava određene terapije, pa ona sada sačeka zaleno svetlo za nastupe ali i za bilo koju vrstu naprezanja.

Oni su joj godinama unazad savetovali ugradnju bajpasa, ali je Vesna tek sada shvatila da je stanje zaista alarmantno, te je pristala da ga ugradi. Ona će morati da promeni svoj način života, nastupi po celu noć nisu dobri po njeno zdravlje. Taj način života, kao i česta putovanja uopšte nisu dobri ni za mnogo mlađe pevačice, a ne za Vesnu koja ima zdravstvenih problema, rekao je izvor blizak pevačici:

– Ne znam da li će poslušati. Nikolija i Relja joj savetuju da se pridržava svega što joj lekari kažu. Oni su u pravu kada joj kažu da nema potrebe da radi jer je zaradila dovoljno da sada može da uživa. Ali Vesni je pevanje uživanje, čak iako joj često bude naporno jer su to noćni sati, mislim da će se sada malo opametiti i malo prikočiti. Svakako, u narednom nekom periodu sigurno neće raditi.

Kako je njoj blizak izvor rekao, uz pevačicu su sve vreme stručni ljudi, ali i Nikolija koja svaki slobodan trenutak provodi pored nje.

– Nije mnogo zahtevan postoperativni tok, ali će Vesna morati da vodi računa neko vreme i odlazi na redovne kontrole. Uz nju su još uvek medicinske sestre, koje su privatno angažovane, kako bi joj olakšale oporavak. Nikolija se trudi da dolazi što više, ali i ona ima obaveza što oko dece, što oko nastupa. Kada prođe prvih mesec dana od operacije, svi veruju da će Vesna moći da se preseli u svoju oazu mira, gde će joj prijati i čist vazduh. Ali dok doktori ipak ne daju zeleno svetlo, Nikolija neće dozvoliti da Vesna ode na Kosmaj i tamo bude sama, rekao je naš izvor.

Nikolija je nedavno izjavila da je zadovoljna kako je prošla operacija, kao i da se Vesna oporavlja.

– Majka se oporavlja, sve ide kako treba. Izašla je iz bolnice i svi smo uz nju. Pomažemo joj svakodnevno, donosimo stvari. Idem u nabavku, kako bih joj olakšala. Unuke joj u ovom trenutku pomažu. Rea kao njena najveća i prva ljubav je uz nju i prenosi joj svu moguću podršku. Vratiće se nastupima čim se oporavi, ali još uvek nismo sigurni kada će to biti.

Pored problema koji je imala sa pritiskom, Vesna se dugo bori sa disfunkcijom štitne žlezde, koja joj pravi probleme sa promenom vremena, rekla je Vesna jednom prilikom.

Svima je dobro poznato da se pevač Milan Stanović povukao iz javnog života, međutim druženje sa Vesnom ipak nije prekinuo.

– On i Vesna se veoma dobro slažu iako ona može da mu bude majka. Na istim su talasnim dužinama i uvek imaju o čemu da pričaju. Savetovala ga je više puta da se vrati muzici jer je talentovan i harizmatičan, ali on ne želi i ona to poštuje. Uvek su tu jedno za drugo, pa tako i sada. Milan je jedan od retkih koje Vesna dozvoljava da je posete, dok je u oporavku. On uskače i kao pomoć kada god šta treba, donosi joj i namirnice i kupuje šta ona poželi. Nije mu teško jer je smatra jednim od najbližih prijatelja, rekao je naš izvor.

Iako je ranije bila veoma aktivna, nakon operacije je ipak malo povukla ručnu.

– Bila je veoma aktivna, stalno smo je viđali kako šeta i pije kafu u obližnoj poslastičarnici. Vozila je i auto pa smo je viđali kada dolazi iz nabavke. Videlo se da kuva, jer su joj kese često bile pune namirnica. Nismo je videli otkad se operisala, ne ide na kafu. Jedna komšinica mi je rekla da je pre nekoliko dana videla samo na terasi, rekao nam je jedan njen komšija.

Izvor: kurir.rs