Verica i Veljko muku muče na Avali kada padne sneg: „Večeras smo se popeli, a kako ćemo sutra…“

Modna kreatorka Verica Rakočević je pre nekoliko godina prodala svoju staru kuću na Avali, ali je ubrzo shvatila da je pogrešila, pa je kupila drugu na istoj lokaciji. Ona sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem od venčanja u septembru 2013. živi na imanju koje je u blizini onog koje je nekada bilo njeno.

Iako imanje izgleda idilično, na planini nije sve uvek potaman, naročito kada napada sneg. Veljko je objavio video iz njihovog dvorišta, označio suprugu Vericu i zapitao se: „Večeras smo se popeli, a kako ćemo sutra dole“.

Njima dvoma apsolutno ništa ne smeta i da ostanu nekoliko dana na Avali, kojima očito prija život daleko do gradske gužve. Na snimku se vidi kako je sneg prilično zatrpao njihovo dvorište. Sve se zabelelo, a staza je bila skroz pod snegom od nekoliko centimetara.

Verica je ranije otkrila da veliku terasu zatvara tokom zimskih dana, a cela je popunjena luksuznim namštajem i ćilimima. Kreatorka je jedan deo dvorišta preuredila i tu postavila tri kontejnera koje je spojila i od njih sebi napravila atelje, što je jednom prilikom i potvrdila.

„U ovom bajkovitom prostoru na Avali je moj atelje. U njemu sanjam, crtam, smišljam sa puno entuzijazma kolekciju koja će u septembru biti prikazana na poseban način“, napisala je Verica svojevremeno.

Stanovnici Avale, inače, imaju samo reči hvale za kreatorku, koja je i deo svog biznisa prenela u okolinu Beograda.

„Pre nekog vremena ovde na Avalu je donela i dva velika kontejnera. To su one montažne kućice. Njene radnice tu šiju za njenu modnu liniju. Ovde joj je bolje i jeftinije, a svakako i lakše jer ne mora da ide za Beograd. Sve joj je tu nadohvat ruke“, otkrile su Veričine komšije.

Izvor: kurir.rs