Venčanje Branke Pujić i Dragana Jovanovića nije bilo planirano: „Naterali su me da se udam za njega“

Glumci Branka Pujić i Dragan Jovanović venčali su se nakon višegodišnje veze, 1992.godine.

Upoznali su se na fakultetu, a Gagi je odmah znao da je ona ženu svog života, ali morao je da sačeka dok i Branka nije shvatila da su stvoreni jedno za drugo.

‒ Imala sam dečka kad sam upoznala Dragana. Družili smo se u početku, bio je duhovit, smejali smo se mnogo i uvukao mi se pod kožu ‒ rekla je Branka u jednom intervuju, dodajući da se ljubav rodila posle jednog zajedničkog projekta.

‒ Događalo se nešto i pre toga. Sećam se, kad me je prvi put video na Akademiji, još tada mi je rekao da ću mu biti žena. Imao je celi plan. Bilo mi je u početku sa njim vrlo lepo, druženje je spontano preraslo u ovo što imamo danas. Veoma je šarmantan i plemenit, duhovit je i vrlo muževan, ali je jako dobar čovek ‒ nabrojala je Branka vrline svog supruga, sa kojim ima ćerku Anđelu, koja je takođe krenula njihovim glumačkim stopama.

Iako važe za bračni par koji se može pohvaliti stabilnim brakom, bez ikakavih skandala i problema, činjenica je da su se venčali pod pritiskom.

‒ Uvek sam maštala da se nikada ne udam jer mi je taj čin bio strašan, ali sam na kraju odustala od svojih stavova. Nismo želeli da pravimo venčanje, ali smo poklekli pod pritiskom roditelja. Odlučili smo se i zbog Anđele na taj brak, ali sam sigurna da bismo i danas bili zajedno bez obzira na papir ‒ rekla je Branka.

Venčanje Branke Pujić i Dragana Jovanovića, koje je bilo u maju 1992. godine, njoj je u sećanju kao jedan od najlepših dana u njenom životu.

‒ Bilo je veoma romantično u restoranu Ušće, s pogledom na Dunav i Kalemegdan. Svi naši prijatelji i familija je bila sa nama, i sva ljubav je bila usmerena ka nama. Uveče smo otišli na medeni mesec u zamak Dunđerski, koji je izgledao ovako: nas dvoje u venčanim odelima, dvorac se beli na mesečini, on me nosi u naručju.. Ma prosto da vam srce stane. – ispričala je Branka.

Izvor: hellomagazin.rs