Veliki godišnji horoskop za Strelca: 2022. godina ostaviće poseban trag u vašem životu

2022. može biti godina koja će ostaviti poseban trag u životu Strelca. Osećaćete se moćno, pametno, i kao da sve stvari imate pod kontrolom. Strelci će naučiti da kontrolišu stres i nervozu i maksimalno će uživati u svemu što im nudi ova godina. Očekuje se da će dugovi i zajmovi biti otplaćeni u potpunosti do avgusta, ali možete naići na prepreke ukoliko želite dase opet zadužite. Okolnosti će vas naterati da se uključite u neke nove projekte, ali ne brinite, sa njima vas čeka bolja budućnost.

Poslovi i finansije

Izvesno je da vas očekuje svetla finansijska budućnost, te imate razloga da se radujete u 2022. godini. Za Strelca u ovoj godini ne postoji druga opcija osim uspeha. Zaradićete mnogo novca. Poželećete da veliki deo svog budžeta potrošite u dobrotvorne svrhe, kampanje, istraživanja, putovanja, a luksuz ćete ostaviti po strani.

Početkom 2022. godine Strelci će pokazati veliku želju za napretkom i boriće se za ono što smatraju svojim pravom i zaslugom. Tokom ove godine nećete dozvoliti nikom da iskoristi vaš rad i počećete da cenite sebe jer znate koliko vredite. Ako niste dobro plaćeni nećete se stideti da to kažete, a ako niste zadovoljni poslom, otići ćete bez razmišljanja i tražiti nov izazov. Buntovni duh će vam biti od koristi i naći ćete ono što želite, iako to može malo uzdrmati sigurnost vašeg posla. Jesen je period kada će se sve kockice poklopiti i ovi meseci će biti izuzetno srećni za Strelce na profesionalnom planu.

Ljubav i porodica

2022. godina će biti ispunjena lepim, romantičnim trenucima. Za razliku od ranije, tokom ove godine bićete mnogo posvećeniji ljubavi prema životu. Fokus će biti na vašem partneru i svemu u vezi sa zajedničkim planovima i dostignućima. Ljubavna veza ili brak će se odvijati divno tokom cele godine i bićete kao na sedmom nebu.

Mnogi će započeti zajednički život sa partnerom, a u domu će ljubav stalno biti prisutna. Oni koji još nisu u vezi, a traže životnog saputnika, sreću će naći u svakodnevnom životu, kada o tome uopšte neće razmišljati. Moguća je čak i veza sa kolegom. Mali broj pripadnika znaka možda više neće pronaći sreću i smisao ljubavne veze, pa će odlučiti da se raziđu. Tajni obožavatelji će podizati vaš ego, a u ovoj godini biće ih puno.

Zdravlje

2022. godina je takođe vreme kada će Strelac biti posvećen zdravlju i fitnesu. Uživaćete u vremenu provedenom u teretani, bazenu ili samo u šetnji sa prijateljima. Želite da budete aktivni i promenite neke navike koje su vas sprečavale da budete zdravi i u formi. Najslabija tačka će biti vaš nervni sistem kao i cirkulacija, čemu će aktivnosti značajno pomoći. Konsultujte lekara, redovno se kontrolišite i uzimajte propisanu dozu vitamina koja vam je potrebna.