Uz neutešnu Anu danas je stajao njen sin: Igor Polić je Mrku smatrao ocem

Na današnjoj komemoraciji posvećenoj Milutinu Mrkonjiću Ana Bekuta, obučena sva u crnom, bila je neutešna. Podršku su joj pružale mnoge kolege i prijatelji. Međutim, najveća podrškao bio joj je sin Igor Polić. Tu su bila i njegova deca odnosno Anini unuci.

Igor Polić kaže da je Milutin za njega bio kao pravi otac, a njegovoj deci deda.

“ Nije smelo ovako, dobri moj Milutine. Jednoj gromadi lavovskog srca lekari da pristupe kao da gase malu sveću. A nemaju pojma kakvo si svetlo u našim životima bio, i uvek ćeš ostati, da osvetljavaš ispravan put, onaj na kom se čovek smeje, veruje u bolje sutra, raduje tuđoj sreći i želi samo dobro, živi svaki dan kao da je poslednji, ali samo tako da ne ugrozi druge nego da im ostavi najlepše slike za pamćenje, onda kad dođe vreme da se film odmotava. Radio si koridore za zemlju, a iz svog srca izveo koridore ljubavi za sve nas“, napisao je Polić na svom facebook profilu.

„Za mene i moju decu tvoja figura je bila istinski pojam oca i dede, onog kakvog svaki čovek može samo poželeti. Hvala ti što si takav, prkosan, emotivan, velik i neponovljiv došao u život moje majke i svih nas.“, rekao je Igor.

Izvor:glossy.espreso.co.rs