Tajna poseta Beogradu: Tanja Savić objavila sliku, a jedan detalj odao da je sa njom možda bio Stanivuković

Pevačica Tanja Savić već neko vreme nalazi se u centru pažnje. Spekuliše se da je pevačica u tajnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Tanja je na svom instagram profilu objavila sliku koja je izazvala mnoge komentare. Pevačica nije vodila računa o detaljima koji je mogu odati pa je slikala kolač, međutim na slici se vide i muške šake i to muškarca u sakou. Poznato je da Draško nosi odela, pa mnogi misle da je danas tajno posetio Beograd.

Podsetimo, nedavno je Tanja posetila Banjaluku, a jedan nepoznati izvor izjavio je:

„„Draško i Tanja su dosta razgovarali. Od kada se saznalo za njih, u velikom su problemu, pogotovo gradonačelnik kom ne ide u prilog da se svaki dan žuta štampa bavi njime i njegovim ljubavnim životom. Njegova porodica nikako ne podržava vezu sa Tanjom, pa su čak hteli i da se rastanu, ali su shvatili da treba da se bore jer je ljubav jača od svega. Draško je rekao Tanji da želi da mu bude bliža i da će je on zaštititi, pa joj je predložio da se sa decom preseli u Bosnu. Ona se nećkala, međutim, posle samo nekoliko dana saopštila mu je da pristaje da se preseli u Banjaluku. Draško je bio presrećan, našao je stan preko agencije neke za dan. Poslao je Tanji slike i snimke i ona se oduševila. Dogovorili su se da posle Nove godine Tanja sa decom ode kod njega. Stan je baš veliki, ima čak tri spavaće sobe, tako da će imati mesta za sve, a najverovatnije da će Draško veći deo vremena provoditi sa Tanjom i decom“.

Izvor: kurir.rs