Uslikani kada su mislili da ih niko ne gleda: Prizor iz aviona govori sve o odnosu Anastasije i Gudelja

Pevačica Anastasija Ražnatović dočekala je svog dečka, fudbalera Nemanju Gudelja, na aerodromu Nikola Tesla, nakon što je završio učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru. Kako su mediji preneli, mladi par uputio se ka Dedinju gde su proveli noć u vili Ražnatovića, a već sutradan otputovali su u Španiju.

Anastasija i Nemanja krišom su slikani u avionu, a fotografija je ubrzo osvanula na društvenim mrežama. Tako je javnost imala prilike da vidi mladu pevačicu kako spava naslonjena na izabranika koji se takođe odmarao.

Bez obzira na trzavice sa Nemanjinim ženskim delom porodice, jasno je da Anastasija ne odustaje od velike ljubavi, a po ovoj slici, izgleda da se izborila sa preprekama. U narednom periodu boraviće u Sevilji, gde se Gudelj vraća obavezama u istoimenom klubu za koji igra.

U poslednje vreme primetna je netrpeljivost Gudeljeve majke i sestre prema Anastasiji. Direktnih prozivki nije bilo, ali se obe strane oglašavaju statusima na društvenim mrežama koji govore dovoljno. Osim toga, nisu bili ujedinjeni u podršci fudbaleru – dok je porodica Gudelj bila zajedno, Anastasija je za dečka navijala daleko od njih.

Izvor: hellomagazin.rs