Urnebesna uskršnja čestitka deda Raše koji se hvali audijem od 126.000 evra: „Da vidite čime je moj unuk stigao iz Beča“

Meštanin Begaljice kod Grocke u Beogradu, čestitao je praznik svojoj porodici i prijateljima na neobičan način, te postao hit na mrežama. Deda Raša je na svom Fejsbuk profilu, čestitao svima Uskršnje praznike tako što je slikao i objavio „najnoviji audi KU 8 elektronik“, kojeg je dovezao njegov unuk.

„Naš unuk Đjorđe stigao iz Beča sa najnovijim Audijem KU 8 elektronik. Prvi koji je stigao sa ovakvim autom. Nije skup, vrednost 126.000 evra. Došao da proslavi sa njegovom bakom i dekom Uskršnje praznike i da dočeka vaskrsenje Isusa Hrista…“, ponosno je napisao deda Raša ispod objave na svom Fejsbuk profilu.

Iznad objave je dodao još par reči, kako bi ostalo upamćeno da je baš njegov unuk nešto uradio prvi u naselju.

„Dovezao ga je moj unuk Đorđe. Nije važno za kasnije važno je ko ga je prvi dovezao za sve rođake kumove i prijatelje“, istakao je Raša, ponosan na svog unuka i srećan zbog njegovog dolaska.

Deda Rašin status izazvao je urnebesne reakcije, jer se njegova objava velikom brzinom proširila društvenim mrežama.

„Vaistinu Audi KU 8 Elektronik“, „Odavno treba na Fejsbuk porez uvesti“, „Ja imam 3 takva, jedan za vikend, jedan vozim redovno a jedan da pokažem komšijama kad vozam ova dva, nije skup“, „A dobro, šta znam, stariji ljudi, ponosni su na svog unuka“, „A lako je nama tako da gledamo, možda je nekoj starijoj osobi koja nije imala puno u životu milo sto je njihov unuk uzeo nesto sto oni smatraju svemirskim brodom, neka ga“, „U ime oca i sina i svetog audija“, bili su samo neki od komentara na ovu nesvakidašnju „čestitku“ ovogodišnjeg Vaskrsa.

Izvor: mondo.rs