U dnevnoj sobi sve sija, umetničke slike, antikviteti: Ljuba Aličić ima kuću od pola miliona evra – sve od samog zlata (FOTO)

Pevač Ljuba Aličić u Šapcu je izgradio i vilu u samom centru grada, obojena u tamnoroze boju, u koju je uložio oko pola miliona evra.

U raskošnoj vili on živi sa suprugom Željanom i dvojicom sinova, dok je nasledniku Dejanu iz prvog braka sagradio kuću u drugom delu grada.

Ljubina kuća unutra sva je od pozlate, a puna je slika na zidovima i antikviteta. Zidovi su u zlatnoj i crvenoj boji, a zlatni detalji ipak dominiraju, te se s pravom može reći da je ovo jedna od najluksuznijih kuća poznatih na našim prostorima, a svakako i najskuplja kuća u Šapcu.

„Ona je moja najveća životna ljubav, imamo dva sina. Lepo se slažemo. Moju Željanu sam uzeo iz škole i ne bi imao ništa da nije bilo nje, znate kako kažu, kuća je na ženi. Imao sam srećnu, vrednu ženu“, rekao je Aličić.

„Nije bilo lako ispočetka, znate ljubomora, mladost, ali smo sve izdržali, 40 godina smo zajedno. Ljuba je idealna muž, otac. Nema nesuglasica među nama“, rekla je Željana.

„Ja sam sve ovo sredila, zato je u zlatnoj bolji“, rekla je Željana, pa su otkrili da su porculan donosili iz Amerike, noseći ga u rukama, dok je nameštaj iz Egipta.

Izvor: kurir.rs