U braku su 37 godina i viđamo je često: Malo ko zna da je baš ona supruga glumca Svetislava Buleta Goncića (FOTO)

Glumac Svetislav Bule Goncić je pre 37 godina uplovio u bračne vode da suprugom, koji se uvek rado priseća perioda kada se upoznao sa svojom Goedanom. Veoma često u šali voli da kaže da Gordana do detalja pamti sve detalje njihove veze.

Oni su se zabavljali pet godina pre nego što su stali na ludi kamen, a od tada su jedno drugome postali veliki životni oslonac i podrška.

Kruna njihovog divnog odnosa koji i dan danas gaje, su dve ćerke Isidora i Aleksandra, na koje su veoma ponosni. Iako smo mislili da se Gordana Goncić skriva od javnosti, ipak nam je bila mnogo češće ispred očima, nego što smo mislili.

Mnogo puta se našla ispred televizijskih kamera, kao čelno lice Kulturnog centra Beograda, pričajući na temu kulture i dramarturgije. Gordana je vredna i žena predana porodici, ali i svom suprugu koji kroz osmeh tvrdi da je im je vreme od prvog poljupca do danas proletelo.

– Već 37 godina smo zajedno, od toga 32 u braku. Prosto da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom, za razliku od nje, koja sve pamti sve detalje i datume. Jako sam srećan što smo se ostvarili i profesionalno i biološki. Imamo veoma lepu porodicu i jako smo vezani. Porodica je moja velika podrškai, i sve što radim, zbog dece ima smisla. Uvek sam govorio da roditelji ne treba da vaspitavaju svoju decu, već samo treba da budu dobri, zato što deca imitiraju roditelje. Mi smo našim ćerkama pružili pre svega ljubav, slobodu izbora i podržavali smo ih na njihovom putu – rekao je svojevremeno Bule, kojeg publika i danas veoma rado prati u telenovelama.

Izvor: story.rs