Njihove zajedničke fotografije govore sve: Tamara 16 godina provela sa Čolom, za vreme njegovog braka

Svima je poznato ko je supruga Zdravka Čolića, međutim razne žene su u prošlosti želele da bar na kratko vreme ponesu titulu koja glasi partnerka Zdravka Čolića.

Takav jedan interesantan primer dolazi od prošle godine kada je izvesna Tamara Marković dala intervju za „Nova.rs“ i govorila o šesnaest godina koje je provela sa Zdravkom, prateći ga na mnogim turnejama kao njegov prateći vokal, ali sve je i ostalo u profesionalnim okvirima.

– Nastupala sam uglavnom na turnejama i live albumima, tokom vremena su se menjale ekipe pratećih vokala, ja sam nekako uvek ostajala. Što bi Čola rek’o: „Ostajem poslednji i prvi“. Na kraju sam pevala samo u inostranstvu, sama u bendu sa saksofonistom Demonjom i gitaristom Pajom Vučkovićem. Velike koncerte preuzeo je kvintet iz Hrvatske – rekla je partnerka Zdravka Čolića na sceni.

Ona je takođe dodala da je njihov prvi zajednički koncert održan u Bijeljini, a da je godinama kasnije imala dovoljno prilika da slavnog pevača upozna iz više uglova.

– Ja poznajem dva Zdravka. I jedan i drugi su predivni, i dok svi najviše vole onog na sceni, meni je ipak draži onaj koji se sa nama smeje, šeta, vozi, peva, šali, priča, slika.. Postoji razlika i u koncertima. Na velikim kao što je Marakana ili Arena, gotovo se i ne vidimo, daleko smo, ima energije, ali su manji koncerti intimniji, više se družimo i van scene. Vidite izraz lica svake osobe, kada uživa, kada plače, kada igra u zanosu… Nekoliko puta sam zaplakala gledajući tuđe emocije, naročito kada odemo daleko, u Australiju gde su ljudi nostalgični… – rekla je partnerka Zdravka Čolića na sceni i dodala da je on oduvek bio šmeker za kojim su žene ludele.

– Ih, Čola je to… Kažem mu ja na jednom od prvih koncerata te ’98, Kristini koja je pevala prateće sa mnom: „Šta im je, zašto plaču, vrište…“, jer ja vidim Čolu samo od pozadi… A on, k’o da je čuo, pevajući se okrene i kaže: „O neeee, ne mogu više… ne mogu da te volim…“ (deo iz „Sinoć nisi bila tu“, prim. aut.) …a ja op’ zamalo u nesvest. Harizma i energija je to, bilo mi je tada sve jasno – setila se Tamara Marković.

Iako već godinama ne rade zajedno, ona sada ima drugi posao koji nema veze sa pevanjem i scenom, istakla je da joj je Zdravko ostao u jako lepom sećanju.

– Zdravko je bio i ostao svoj, potpuno jedinstven i neponovljiv. I tad i sad, sa energijom mladića, radošću dečaka, iako ponekad možda deluje zamišljeno i odsutno, verujte mi sve vidi i zna! A tek što čuje. Bukvalno sve.
Naročito na koncertu…Smeh i fade out – ispričala je Tamara.

Izvor: story.rs