Topalko odgovorio Karleuši nakon što ga je nazvala Indijancem: „Pokušao sam da joj lajkujem komentar, ali nešto neće“

Jelena Karleuša žestoko je napala kolegu Milana Topalovića Topalka kada je na Instagramu postavio fotografiju iz lova sa puškom u ruci. Tim povodom se sada za oglasio i pevač koji je istakao da nema ništa protiv Karleušinog komentara i ističe da je to sve sloboda govora.

„Pokušao sam da lajkujem komentar, ali nešto neće“, rekao je Topalko u svom stilu i dodao:

„Nemam ništa protiv njenog komentara, sve je to sloboda govora. Ima prava da napiše šta god želi. Ja razumem da ona to ne podržava i shvatam njen bes i ljutnju“, odgovorio je uljudno Topalko na napade koleginice.

Podsetimo, Topalko je uslikao selfi fotografiju u šumi, na kojoj se vidi kako uz osmeh drži pušku i poručuje da je za njega šuma „detoks“, a onda je Karleuša žestoko prokomentarisala njegovu sliku i čak ga i ops0vala, spomenuvši mu majku.

Inače, pevač Milan Topalović Topalko poznat je kao veliki ljubitelj prirode. Potiče iz Zlatiborskog kraja, i kako kaže, odmore uvek provodi na planini. S druge strane, njegova koleginica Jelena Karleuša oštar je protivnik lova i veliki borac za zaštitu životinja, te je vrlo glasna u kritikovanju neistomišljenika.

Izvor: kurir.rs