Toga dana zbog Brene i Bobe je prekinut Dnevnik: Živojinovići danas obeležavaju poseban datum

Tačno pre 30 godina, tog 7. decembra 1991. godine, vesti iz Jugoslavijesu stale da bi se objavila jedna radosna vest – udala se Lepa Brena. Prekinut je „Dnevnik“ u pola osam, kako bi akteri domaćeg „venčanja veka“ sa lica mesta pozdravili gledaoce.

Jedna od najvećih zvezda ovih prostora izgovorila je sudbonosno “da” teniskom asu Slobodanu ‒ Bobi Živojinoviću u sali hotela “Interkontinental”, a gala slavlje se prepričavalo godinama.

Svadba je koštala 50.000 nemačkih maraka, što je za ono vreme bilo čitavo bogatstvo. Napravljeno je čak 650 jela, torta je imala pet spratova, pokloni su stizali iz svih krajeva sveta (kum Boris Beker nije mogao da dođe, ali im je poslao najnoviji “mercedes”), a folk zvezda blistala je u Diorovoj venčanici. VHS kaseta sa snimkom Brenine i Bobine svadbe mesecima je bila najtraženija u video-klubovima – svi su želeli da vide “venčanje veka”.

Povodom tridesete godišnjice braka Brena se oglasila na svom Instagramu gde je sa svojim fanovima podelila kratak film o njihovoj ljubavi koji je sastavljen od najlepših snimaka.

„Zaljubljenost je hormonsko stanje i treba ga iskoristiti do daske. A ljubav ne treba nikada da se potroši. Treba razlikovati te dve stvari, a mi smo to naučili. Zato i trajemo ovoliko“, stoji u današnjoj Breninoj objavi.

Izvor: telegraf.rs