Tijana Ajfon pokazala lice bez šminke i filtera: Posle brojnih zahvata promenila je lični opis – Ipak, nepravilnosti su tu

Starleta Tijana Ajfon uradila je veći broj estetskih zahvata na svom telu i licu, te je potpuno promenila lični opis, a mnogi komentarišu kako je bila lepša u prirodnom izdanju.

U javnosti je retko vidimo u opuštenom izdanju, uglavnom je našminkana i u potpunosti sređena. Ipak, sada je napravila izuzetak.

Tijana se za Instagram snimala bez imalo šminke, kada je svojim pratiocima pokazala kako zapravo izgleda njena koža lica.

„Znam da je danas kad imate lepo lice najnormalnija stvar, ali kad sam ja u pitanju nije tako“, poručila je na početku Tijana, koja je dalje istakla da je uz pomoć brojnih tretmana uspela da sredi svoju kožu.

Telegraf je sa Tijanom Ajfon uradio intervju uoči novogodišnjih praznika, kada se osvrnula na zapaljeni automobil, nekadašnje prijateljstvo sa Majom Marinković, pa žestoko prokomentarisala brak Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, što možete poslušati ispod.

Izvor: telegraf.rs