Tasta Stevana Pialea zna cela Srbija: Evo kako se on ponaša prema glumcu, ništa nije kako izgleda (FOTO)

Glumac Stevan Piale kao Luka Ožegović u popularnoj hit-seriji “Igra sudbine” osvaja i ostavlja slomljena ženska srca, ali je zato u privatnom životu godinama veran samo jednoj – svojoj supruzi Uni.

– Znam da će zvučati kao kliše, ali to veče kad sam je upoznao bilo mi je jasno da je ona žena mog života – rekao je Piale nedugo nakon što je stao na “ludi kamen”.

Stevan i Una su se prvi put videli u Valjevu, gde je on snimao “Šešir profesora Koste Vujića”, a ona je bila na odmoru u porodičnoj kući.

– Ja sam se zaljubio čim sam je video, a ona se pravila nezainteresovana – rekao je Stevan.

– Retko sam prilazio devojkama, osim ako baš vidim jasan znak. Kao, nešto sam ponosan. Zbog Une sam prešao preko svojih principa i dodao je na Fejsbuk. Za mene je to bio ogroman korak.

– To što je Stevan glumac u početku sam doživela kao minus. Imala sam predrasude da će pokušati da me fascinira nekim “poziranjem” i unapred sam zauzela gard kojim sam htela da poručim: “Koga briga što se baviš javnim poslom,” rekla je Una, devojačko Hadži Nikolić, zbog čega je između njihovog upoznavanja i početka zabavljanja prošlo nekoliko meseci. Bilo kako bilo, posle prvog poljupca više se nisu ni razdvajali.

Danas skladan bračni par, koji je dobio dve ćerke, mnogima je delovao kao “nemoguća kombinacija”. Stevan, koji je u mlađim danima trenirao fudbal, kasnije je postao vatreni navijač Crvene zvezde i Zemuna. Pratio ih je na gostovanjima, radovao se njihovim uspesima, “bolovao” poraze. Ta ljubav i posvećenost nikada nije pala u drugi plan zbog glume i poslovnih obaveza, naprotiv.

S druge strane, prelepoj Uni, koja je odrasla uz dve starije sestre, uvek su bile bliže knjige. Spojila je lepo i korisno, pa se profesionalno bavi prevođenjem. Vodi i uspešan blog “samosvegastavidosta” gde sa pratiocima razmenjuje recepte za ukusne specijalitete.

Sličnosti i razlike koje su povezale ovaj mladi par daleko su značajnije.

– Oboje smo veoma vezani za porodicu i da se nas dvoje pitamo svi bismo živeli u komšiluku – rekao je Stevan i dodaje:

– Unini roditelji su divni. Njen otac, čuveni psihijatar Časlav Hadži Nikolić, koji je proputovao ceo svet, prava je legenda. Uživam u razgovorima sa njim.

O životu profesora Hadži Nikolića mogao bi se snimiti akcioni film. U Kini je, pre više od trideset godina, savladao tajne akupunkture. U Nigeriji je dobio titulu poglavice, u Amazoniji se družio sa šamanima učeći kako oni hiljadama godina leče psihičke probleme u plemenima. Pronašao je drevni grad i upisan je na listi nalazača u Institutu za kulturu Perua.

– Roditelji nas maksimalno podržavaju, a zanimljivo je da su naše majke postale odlične prijateljice. U šali kažemo da je to jedna osoba – ispričala je jednom prilikom Una.

Doktor Časlav, otac dve ćerke, s vremenom je zeta zavoleo kao sina, koga nikada nije imao, a posebno mu je srcu prirastao, zbog tretmana, koji je priuštio njegovoj mezimici.

Izvor: hellomagazin.rs