Albanska pevačica pogođena u glavu nakon što je pokazala ovo: Zaradila tri kopče, hitno hospitalizovana, reagovala i policija (VIDEO)

Pevačica Bibi Reksa održala je sinoć koncert u Njujorku, nakon čega je završila u hitnoj i dobila tri kopče na glavi. Nju je tokom koncerta neko pogodio telefonom u glavu.

U trenutku odigravanja incidenta pevačica je na turneji pod nazivom „Najbolja je**na noć u mom životu“. Čini se da je tokom šetanja bikon prikazala rukama dvoglavog orla, simbol Velike Albanije, a nakon toga ju je pogodio telefon i oborio na pod, iako nije poznato da li je napad imao veze sa simbolom koji je pokazala.

Njujorške vlasti potvrdile su da je Nikolas Malvanja (27) iz Nju Džersija uhapšen i optužen za napad na pevačicu Bibi Reksu 18. juna na koncertnom prostoru Pier 17 na Menhetnu u Njujorku, a razlog napada još uvek nije utvrđen.

Portparol policije izjavio je da je preliminarnim uviđajem na licu mesta utvrđeno je da je 27-godišnji muškarac namerno bacio mobilni telefon na 33-godišnju pevačicu na sceni pogodivši je pravo u lice.

– Muškarac je priveden na licu mesta i prebačen je u stanicu. Pevačicu je Hitna pomoć prebacila u lokalnu bolnicu, gde joj je pružena pomoć i sada je u stabilnom stanju – saopštili su iz policije.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs