Tamara Vučić prekršila pravilo koje poštuju sve žene predsednika: Slike iz Pariza i Njujorka govore sve

Supruga predsednika Srbije pleni svojom lepotom i harizmom, a elegantan stil koji neguje uvek i svuda izaziva pažnju, te je mnogi nazivaju i pravom modnom ikonom. Njeni izbori i besprekorno uklopljene odevne kombinacije inspiracija su damama koje drže do svog izgleda. Međutim, sve do sada na Tamari Vučić nismo imali prilike da vidimo dva puta isti odevni komad.

Ipak, da u slučaju supruge našeg predsednika ne važi nepisano pravilo poznatog sveta koje glasi da u javnosti ne treba nositi istu odeću više puta, uverili smo se putem društvenih mreža na kojima Vučićeva objavljuje sve svoje aktivnosti, a gde u prvi plan uvek izbije njena modna kombinacija.

Kaput Tamare Vučić u beloj nijansi, očigledno je jedan od njenih omiljenih „komada“, budući da se u njemu pojavila dok je bila u poseti Parizu, a isti ju je grejao i u nedavnoj poseti Njujorku iz kojeg se oglašavala skoro svaki dan.

U oba slučaja Tamara Vučić izgledala je sjajno, a opšti utisak nimalo nije pokvarila činjenica da je u pitanju isti model, naprotiv, zbog stava da se ne opterećuje preterano oko toga ona je pobrala mnoštvo komplimenata, a pohvale su stigle i na konto njene štedljivosti.

Izvor: story.rs